EP snelschaakkampioen!

En Passant heeft afgelopen zaterdag in eigen huis het SGS-snelschaakkampioenschap voor clubteams gewonnen. EP1 (Manuel Bosboom, Jan Willem van de Griendt, Henk Vedder, Bas van Roosmalen) gaf in de A-groep slechts een paar bordpuntjes weg, JW scoorde zelfs 100%!

In de B-groep was het spannender. En Passant 4 stond nipt aan kop na de voorronde, maar moest het in de finaleronde opnemen tegen een overmacht aan Biltenaren. EP4 (Johannes Kossen, Gijs-Cor Heuveling, Hans de Vries, Alex van de Vuurst) versloeg DBC 1 t/m 3 allemaal, zodat naast de schaakklok ook het demonstratiebord in eigen huis bleef.

Zie de SGS-website voor een verslag met alle standen. Franciscus Hartog maakte foto's, zie foto-album.

16-11-2021