Algemene informatie trainingen volwassenen

Index  < Vorige  Volgende >

Dit jaar starten we voor het eerst met een serie van 10 schaaktrainingen voor volwassenen. De trainingen zijn bedoeld voor iedereen die nog niet kan schaken, maar het wel wil leren en voor iedereen die al wel een beetje kan schaken maar het nog beter wil leren. Bij de trainingen zullen we kijken naar het niveau van de groep en het niveau van de training hier op aanpassen.

Aanmelden kan via de aanmeldpagina. Nadat u het formulier heeft ingestuurd ontvangt u zo snel mogelijk een bevestigingsmail. Mocht u niet op donderdag kunnen, geef dan in het vakje opmerkingen bij het aanmeldformulier aan welke dagen u wel kunt dan gaan we kijken of we de training wellicht (ook) op een andere avond kunnen geven

Trainingsdata: De 10 trainingen zullen ongeveer 1x in de drie weken op donderdag plaatsvinden in de periode oktober tot maart. De trainingsdata zullen zo snel mogelijk na het sluiten van de inschrijvingstermijn bekend worden.

Trainingstijd: Bij het aanmelden kunt u aangeven welke trainingstijd u het beste uitkomt. De trainingstijd die het meest gekozen worden zal uiteindelijk gekozen worden. De definitieve trainingstijd zal zo snel mogelijk na het sluiten van de inschijftermijn bekend worden.

Locatie: De trainingen zullen gegeven worden bij schaakclub En Passant, Bikkersweg 90, 3752WV Bunschoten-Spakenburg

Kosten: De kosten voor de serie van 10 trainingen zijn €15,-. Bij deze prijs is het lesmateriaal en koffie/thee inbegrepen