Zomeravondcompetitie ronde 3

2021-06-03

Index  < Vorige  Volgende >

Op 4 juni staat ronde 3 van de zomeravondcompetitie op het programma. Aanmelden kan weer bij Dion.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Met de versoepelingen die in zijn gegaan kunnen de senioren van En Passant ook weer binnen gaan schaken op de club. Vanaf aanstaande vrijdag gaan we weer starten.

Het plan is om t/m 1 september een zomeravondcompetitie te spelen waarbij er drie partijen per avond worden gespeeld. Deze drie partijen worden tegen dezelfde tegenstander gespeeld. Het speeltempo daarvoor is als volgt:

Hiermee komt de interne competitie te vervallen. Er zijn te weinig speelrondes geweest en met de eventuele vakanties in het vooruitzicht is hier geen goed gevolg aan te geven. Dit seizoen hebben we dus geen clubkampioen.  

Voor de senioren geldt dat de inloop vanaf 20:15 uur is en dat de wedstrijden om 20:30 uur starten. Dit om overlap met de jeugd te voorkomen.

Aanmelden is verplicht en kan bij Dion de Graaf. Bijvoorbeeld via WhatsApp (0642340279) of via de mail (diondegraaf_best at hotmail dot com).

Om binnen te schaken zijn er wel een aantal regels waar we ons aan moeten houden. De belangrijkste zijn:

De bar is dicht, er is wel gelegenheid om zelf wat te drinken te pakken (net als vorig najaar).

Via onderstaande link kan er meer informatie gevonden worden over de regels die er gelden. De schaakbond zal dit waarschijnlijk nog updaten op de desbetreffende pagina. De regels kunnen de komende weken/maanden ook nog veranderen, hopelijk ten goede.

https://www.schaakbond.nl/nieuws/schaken-en-de-coronacrisis

 

Hopelijk tot vrijdag!