Eemland-update: Indeling R6 online

2020-09-10

Index  < Vorige  Volgende >

Update 10/9: De indeling voor de slotronde staat online. Die is zaterdag 12/9 a.s., aanvang partijen 13:00. Aansluitend is de prijsuitreiking.

Voorafgaand aan het schaken wordt er kibbeling gebakken, mogelijk gemaakt door hoofdsponsor FishPartners. Om +/- 12:00 is de pan warm. Ook haring is aanwezig. Zorg dat je er op tijd bent, want zelfs in Spakenburg wordt vis eten achter het schaakbord niet echt gewaardeerd... 


 

Update 9/9: De indeling voor vanavond staat online op de gebruikelijke plaats. 

Over de corona-richtlijnen is het laatste woord nog niet gezegd. Wordt vervolgd....

 


 

Update 2/9: De uitslagen van ronde 3 en de indelingen voor ronde 4 staan online, zie menu links. Partijen ronde 1 + 2 staan hier, partijen ronde 3 volgen later.


 

 

Update 27/8: De uitslagen van ronde 2 en de indelingen voor ronde 3 staan online, zie menu links. Partijen ronde 1 + 2 volgen later.

 


 

Update 22/8: De aanmeldingen zijn inmiddels doorgevoerd in het indelingsprogramma. Zie Groep A en Groep B, t.z.t. verschijnen hier ook uitslagen en indelingen. De 'Flags' geven opgenomen byes aan (bijv. '13' is bye in ronde 1 + 3), controleer deze!

Aanmelden kan nog altijd, er is ruimte voor nog enkele deelnemers.

 


 

Eerder bericht (18/8):

De tijd gaat snel, over precies een week (25/8) - op het moment van schrijven - begint alweer het Eemlandtoernooi 2020. Onderstaand en kleine update rondom een paar paar huishoudelijke zaken:

Zoals eerder aangekondigd moet het inschrijfgeld dit jaar worden overgemaakt; deelnemers wordt verzocht €15 over te maken naar NL26 RABO 0311 4531 04 t.n.v. Schaakclub En Passant. 
Graag uiterlijk zondag a.s. (23/8) overmaken, onder vermelding van 'Eemlandtoernooi' (en evt naam als dat niet duidelijk is).

Het toernooi is dit jaar wat sterker bezet dan gebruikelijk; om de groepen in balans te houden is de ratinggrens voor groep B verhoogd tot 1800. Zonder ander bericht komt iedereen tussen de ratinggrenzen (1650 - 1800) in groep B. Mocht je toch liever in de A-groep spelen dan kan dat natuurlijk ook, laat het svp even weten.

Inmiddels (18/8) is met 42 aanmeldingen het toernooi precies volgeboekt, ivm de corona-maatregelen kunnen we niet meer mensen toelaten. Nieuwe aanmeldingen komen op de reservelijst.
Mocht je je hebben aangemeld, maar om wat voor reden dan ook niet kunnen, meld je dan svp op tijd af, dan kan wellicht iemand anders die plek overnemen.