Inschrijving rapidtoernooi geopend!

2020-03-03

Index  < Vorige  Volgende >

Op 4 april aanstaande organiseert En Passant wederom een rapidtoernooi. Zie deze pagina voor meer informatie, of hier voor het aanmeldformulier.

De afgelopen jaren stond dit toernooi bekend als het VIS. Rapidtoernooi. Vanaf deze plek willen we sponsor VIS. hartelijk bedanken voor de jarenlange steun! Deelnemers van de afgelopen jaren weten dat die steun veel verder ging dan gebruikelijk bij een schaaktoernooi. Daar waar de deelnemers slechts af en toe houtjes verplaatsten op een geruit bord, werkte de sponsor zich in het zweet om iedereen van verse vis te voorzien. Helaas zit dat er door de toegenomen drukte niet meer in; de winkel kan geen personeel missen. We mogen graag denken, dat het toernooi aan die drukte heeft bijgedragen.. 

 

Visliefhebbers hoeven gelukkig niet te wanhopen; met dank aan EP-hoofdsponsor FishPartners wordt er ook dit jaar voor vis gezorgd: Haring en kibbelding! Of het net zo lekker wordt als in vorige jaren? Dat zal niet makkelijk worden, maar we gaan het in ieder geval proberen. Proeft u vooral zelf!