En Passant 5 verliest van Hoevelaken

2015-12-15

Index  < Vorige  Volgende >

En Passant 5 heeft de derde wedstrijd van het seizoen met 2-6 verloren van Hoevelaken 1. Hiermee blijft EP5 puntloos onderaan staan, zodat het degradatiespook nog altijd rondwaart. Gezien de tegenstand tot dusver hoeft EP5 nog niet te wanhopen, ze hebben de koplopers al gehad en krijgen nog een aantal kansen om punten te scoren.

Als het gaat om "kansen om punten te scoren" was Hoevelaken-thuis er misschien eentje, maar daar kwam weinig van terecht. Hoevelaken was sterk opgekomen en maakte met een 0-4 op de topborden het verschil. Alex van de Mheen werd opgeofferd op bord 1, Aart de Jong liet zijn dame insluiten en de Gootmeester miste een r, zodat de gasten snel op 0-3 kwamen. Vervolgens scoorden zowel jeugd als ervaring: Tijmen Vedder en Mart Woudenberg brachten de achterstand terug tot 2-3.

Was er dan nog wat mogelijk? Met een verloren, een mindere en gewonnen stelling nog over in principe niet, of er moest iets geks gebeuren. Dat geks gebeurde ook, maar dan de verkeerde kant op, zodat Jeroen Makkinje, Thomas Reichardt en Rick van Beek ook allemaal een 0 achter hun naam kregen.... 2-6 dus, volgende keer beter!

 

Persoonlijke uitslagen