Opwarmronde, deel 2

2015-08-22

Index  < Vorige  Volgende >

Afgelopen vrijdag 21 augustus werd het tweede opwarm-toernooi van deze zomer gespeeld. 16 schakers hadden de weg naar het denksportcentrum weten te vinden, na een voorronde werden die over twee finalepoules verdeeld.

De hoogste finalepoule werd gewonnen door Dick de Graaf, die Richard Vedder een half punt voorbleef. Gijs-Cor Heuveling - die Richard eerder het beslissende halfje had ontfutseld - werd derde. De B-groep werd een prooi voor Thomas Reichardt. Zie hieronder de eindstanden.

1 Dick de Graaf 6,5
2 Richard Vedder 6
3 Gijs-Cor Heuveling 4
4 Hans de Vries 3
  Gabriël Krouwel 3
6 Jasper Reichardt 2,5
7 Robert Krouwel 1,5
  Robin Reichardt 1,5

 

1 Thomas Reichardt 7
2 Monica Reichardt 6
3 Dion de Graaf 5
4 Jacob de Graaf 3
  Mart Woudenberg 3
6 Alex van de Mheen 2
  Arjan Heuveling 2
8 Calvin de Graaf 0

Na al dat opwarmschaak gaan we komende week eindelijk echt beginnen. Op dinsdag- en woensdagavond wordt er geschaakt voor het Eemlandtoernooi. Aanmelden kan nog altijd! Vrijdag is de algemene ledenvergadering.

 


 

Met het Eemlandtoernooi en het nieuwe seizoen in aantocht is het hoog tijd om te gaan warmdraaien. In verband met de zomerstop was het denksportcentrum deze vrijdag nog dicht, daarom werd uitgeweken naar sporthal de Kuil.

In totaal 14 schakers wisten de weg naar de sporthal te vinden. Van hen wist Stephan van de Groep als enige ongeslagen te blijven, zodat hij de eerste prijs mee naar huis nam. Gijs-Cor Heuveling begon met 0 uit 2 en won daarna alles, goed voor een tweede plek. Initiatiefnemer Dick de Graaf werd derde.