PJK SGS 2014

2014-01-05

Index  < Vorige  Volgende >

Afgelopen vrijdag en zaterdag werden de Persoonlijke Jeugd Kampioenschappen (PJK) van de SGS gehouden. Tijdens deze kampioenschappen zijn plaatsen voor de Nederlandse kampioenschappen te verdienen.

Van En Passant deden 4 spelers mee. In de D-groep werd Gabriel Krouwel naar verwachting kampioen en plaatste zich voor het NK d-jeugd.

Monica deed mee in de A-groep. De A-groep is vaak niet groot maar wel sterk. Monica werd gedeeld 4e. Een plaats voor het meisjes NK moet later verdiend worden.

Mart Woudenberg en Robin deden mee is de B-groep. Robin koos daar voor omdat naar verwachting de B-groep zwakker zou zijn. Robin werd gedeeld 3e en moet een barrage spelen met Jasper Rijken van Barneveld om een NK plaats.

Het toernooi verliep vlekkeloos, mede dankzij de inspanningen van Kevin van Brummelen (zaalleider vrijdag), Jasper en Mike beiden bar en wedstrijdleiding, Eef (bar zaterdag) en ondergetekende. De deelnemers vonden het best spannend dat er ook grootmeesters in huis waren, het eerste speelde thuis tegen Utrecht. Een enkele jeugdspeler ging handtekeningen verzamelen. Leuk om te zien.

Dimitri Reinderman deed de prijsuitreiking en dat was de perfecte afsluiting van dit toernooi. Dimitri bedankt!
Op de foto Robin en Jasper Rijken tijdens de prijsuitreiking.

 

Gert Reichardt