Van Diermen Masterbakers sponsort schaakteam

2010-12-14

Index  < Vorige  Volgende >

Van Diermen Masterbakers zal de komende 5 jaar het eerste schaakteam van En Passant financieel ondersteunen. De ambitie van En Passant 1 is op termijn te promoveren naar de Meesterklasse, het hoogste niveau in Nederland.

De doelstelling voor het huidige seizoen, het kampioenschap in de 2e klasse en promotie naar de 1e klasse, gaat hoogstwaarschijnlijk gehaald worden, zeker na de overwinning op concurrent VAS afgelopen zaterdag.

Van Diermen Masterbakers is een fabrikant van hoogwaardig vers en diepvriesgebak.
Het bedrijf, dat opgericht werd in 1992, begon als een kleine lokale banketbakker, die haar producten voornamelijk in Nederland verkocht. In eerste instantie specialiseerde Van Diermen Masterbakers zich in het vervaardigen van roomsoesjes. Inmiddels verkoopt het een uitgebreid assortiment banketbakkersproducten.

Door de jaren heen is de organisatie aanzienlijk gegroeid en vandaag de dag worden haar producten over de hele wereld verkocht. Van Diermen Masterbakers is er dan ook trots op een van de mondiale marktleiders op het gebied van kwaliteitsgebak te zijn.

Schaakvereniging En Passant is de sponsor bijzonder dankbaar, omdat zij ook al een aantal jaren aan zaalsponsoring deden. Website: http://www.vandiermen.nl/

De beroemde soesjes van Masterbakers: Grote Roomsoezen, Chocolade soesjes, Roomsoezen met vanillesmaak, Tompoezen, Cake rolletjes en Éclairs.

topteam

En Passant 1