Schaakclub "En

Jeugdnieuws - GESLAAGDE SLOTAVOND JEUGD


Vrijdag 9 juli was het zo ver, toen stond weer de slotavond van het schaakseizoen op het programma. Een seizoen die wat anders verliep dan normaal door Corona, maar dat maakte het seizoen en de slotavond niet minder leuk! De avond stond in het teken van de olympische spelen. In totaal waren er tien teams met in totaal ruim veertig deelnemers!

 

Alle kinderen hadden familieleden meegenomen om een team te vormen en met dat team werd gestreden tegen de andere teams. De sporten die deze avond centraal stonden waren schaakstukken omver schieten, schaakpong, schaakstukken omver gooien, tafelvoetbal, schaakdarten, ringwerpen, hockey, voetbal en basketbal. Er werd gerend, gemikt, geschoten. Iedereen zowel jong als oud deed goed mee!

 

 

 

 

De verschillende sporten werden enthousiast en fanatiek gespeeld en iedereen heeft het goed naar zijn zin gehad! Halverwege de avond was er nog tijd voor wat te drinken en een lekker gebakje. Na het spelen van de laatste spelletjes was het natuurlijk tijd voor de prijsuitreiking. Iedereen had keurig de score op een formulier bijgehouden, maar natuurlijk was er voor iedereen een prijs. Dit jaar was er geen gewone prijsuitreiking met bekers, aangezien het een bijzonder seizoen geweest was, waardoor een ranglijst lastig op te maken is. Alle teams kregen daarom een eigen prijs, bestaande uit een leuk vakantiepakket. Wij vonden het een erg geslaagde avond!

 

We hopen jullie in de zomer nog eens op een foto te zien wanneer jullie het vakantiepakket gebruiken in de vakantie!

 

Houd voor de start van het komende seizoen de website en de app-groep in de gaten en we hopen jullie dan allemaal weet te zien!

 

 

 

 

Monica Reichardt

29-07-2021


 
blog comments powered by Disqus