Schaakclub "En

[Jeugd] Informatie filmpjes en vrijdagavonden i.v.m. coronavirus


Bijna iedereen van jullie heeft via Whatsapp al gehoord dat er in ieder geval de komende drie vrijdagen geen jeugdschaken op de club zal zijn. Om toch lekker met schaken bezig te zijn zullen we de komende drie weken iedere dinsdag, donderdag en zaterdag per stap een filmpje uploaden van een les die jullie al gehad hebben. Hieronder in het schema kan je vinden welke datum welk filmpje per stap geüpload wordt. Deze filmpjes kan je in de linker balk op deze website vinden op de pagina van jouw stap. De filmpjes kan je door middel van het aanklikken van een link of het scannen van een QR-code openen en bekijken zo vaak als je maar wilt. 

 

Jullie hebben allemaal jullie stappenboek mee naar huis genomen en we hopen dat jullie hier veel in gaan oefenen. Mocht je nou een vraag hebben over een bepaalde stelling, dan kan je deze stellen in de appgroep van jouw stap. Per app groep is er een trainer die jouw vragen zal beantwoorden. De indeling van de trainers per stap is ook hieronder te vinden. 

 

Ten slotte willen we jullie ook gewoon lekker tegen elkaar laten spelen. Dit gaan we online doen via de website chess.com. Om mee te kunnen doen moet je een gratis account aanmaken. De instructie om dit te doen kan je hier vinden. Lees deze instructie goed omdat als je deze niet volgt je niet mee kunt doen aan de online toernooien. Iedere vrijdagavond zullen we van 19.00 tot 20.00 uur een toernooi houden. De eerste keer zal dit snelschaken worden de invulling van de rest van de avonden volgt later. Zorg er voor dat je uiterlijk om 18.55 uur online bent in de toernooiomgeving zodat we op tijd kunnen beginnen. Je kunt meespelen vanaf je computer, tablet of een smartphone.

 

Bij vragen mag je altijd een appje in de groepsapp zetten of een appje naar Monica sturen. 

 

Schema uploaden filmpjes

 

Indeling trainers per stap:

stap 1:  Frank 
stap 2: Monica 
stap 3:  Thomas
stap 4:  Gert

 

Monica Reichardt

 

 

 

17-03-2020


 
blog comments powered by Disqus