Clubgenoten actief in zomertoernooien

Komende zomer staan er weer diverse toernooien op het menu waar leden van En Passant aan deelnemen. Speel je ergens een toernooi? Laat het weten.

Van 9-11 juni werd in Utrecht het OKU gespeeld.
Deelnemers: Zhaoqin Peng en Gert Reichardt in de A-groep en Robert Krouwel en Robin Reichardt in de B-groep. Gevieren wonnen ze een schaakklok voor beste prestatie van deelnemers van 1 club. Oud lid Robert Krouwel won (gedeeld) de B-groep!

Benjamin Bok werd op het EK Individueel in het Russische Minsk knap vijftiende en heeft zich hiermee geplaatst voor de wereldbeker.

Van 23 juni - 25 juni wordt in Hilversum het HSG Open gespeeld.
Deelnemers: Jan Willem van de Griendt (A-groep) en Gert en Robin Reichardt (B-groep).

Van 25 juni - 2 juli wordt in Amsterdam het NK Schaken gespeeld.
Deelnemers: Erwin l'Ami en Benjamin Bok (heren) en Zhaoqin Peng en Anna-Maja Kazarian (dames).

Manuel Bosboom werd gedeeld tweede in het Amsterdam Chess Tournament. Hans de Vries won een dagvierkamp.

Van 14 -23 juli wordt in Leiden het Chess Tournament gespeeld.
Deelnemers: Friso Nijboer en Vyacheslav Ikonnikov.

Van 25 juli - 3 augustus wordt in Dieren en Open NK gespeeld.
Deelnemers: Erwin en Alina l'Ami, Manuel Bosboom, Vyacheslav Ikonnikov en Franciscus Hartog (reservegroep C).

Van 5-12 augustus wordt in Vlissingen het Hogeschool Zeeland toernooi gespeeld.
Deelnemers: Richard Vedder, Benjamin Bok, Vyacheslav Ikonnikov, Konstantin Landa, Henk Vedder, Tijmen Vedder.

07-06-2017